# 8 . i love drag event :)

aku seorang pecinta drag event. post nie pasal drag event yang aku pegi. memang terbaik taim tu. yela, bile ade event je aku slalu takde kat hometown aku. so, yang nie memang aku berkeras untuk pergi sebab lame sangat aku nak pegi. sape-sape yang minat drag, sila lihat :)


event nie stat dari pukul 9 pagi, habis sampai pukul 7 pagi keesokkannye..non stop! gila apa!! dari aku tengok event management agak terok, time management tak cantik. tapi yang penting, it's so CARGASM! hahaha..


start with V-TEC open. time nie aku minat.. gogo V-TEC~

dan gambar EG kat bawah nie winner untuk ketegori nie.. tengok tu! biru..hahahhaha! kereta racing drag punye enjin, kemass. kereta aku? hurrmmm...






yang nie kategori ape tah. open rasenye. yang nie membe aku join, tapi x sampai final pon. salah pomen nie. patut amik aku, pegi macam Veyron kot satria membe aku tuh!haaha..


 time malam plak..haahaa! pukul 8.30 malam aku pegi semula. takkan la x balik solat kot. 


tengok tuuuu! imprezza masok event nie jugak tu! demmm.. kayo2!



cer tengok mamat-mamat dok celah antara kete tu, aku tengok macam jakun gak dok dekat-dekat gitu.haha!

yang bawah nie winner event untuk malam tu. PROTON ARENA. seriously, this one underdog. ade mamat sbelah aku tu cakap kete nie awal-awal kene tapau ngan VTEC. last-last, kau tengok jah! senyap mamat tadi tu.haha!

neway, welldone dude. kereta semat, enjin die semat.

PROTON ARENA.
bodykit front : Full Evo 3
engine : Evo 3
* yang lain aku tataw, sebab xnampak sangat sebab orang ramai dok serbu kete nie lepas event, gambar pon tade.... sob2 *


yang paling best, petang tu OTW balik, aku jumpa dis one! OMG OMG!!! mamat mane tah pakai, kete baru je keluar die dah rembat. kaye wooooo! 
HONDA CRZ, new family on VTEC power.


soo. malam tu aku balik kul 3 pagi dari event tu, sedih sebab tak dapat nak tengok OPEN CATEGORI . aku tunggu lame-lame nak tengok kategori open . open category kompom-kompom la  kete macam Evo, Impreza, 350z nak main. sebab aku dah nampak kete-kete power dok berator nak race. esok harinye, membe aku cerita kat aku yang event tu terpaksa di berhentikan sebab ambil mase yang lame sangat. soo, wat rugi mase aku nak tunggu open categori tu. hahaahh.. thanx and happy reading PEEPS :)

6 comments:

ezyra daniel said...

waaa minat erk gan kete2 nie semua..
takut laa plak nt tgk event camnie..kang de y tbabas,naya je owg kat tepi2 uwhh haha

tukang kata said...

hahaah...nak taknak, kne tengok..kne berani la..jarang dengar drag event ade eksiden..sebab kereta memang dah kne setting kaw kaw.. :)

CikMai said...

smart2~kite pakai kenari je,bahahaha

tukang kata said...

haahaha..orang banyak duet je bloeh masok lumbe nie...

Ika said...

wah, best2. :D

misyamissyou said...

drag event tu pasal kereta ke? ohh baru tau..huhuu