segmen by Cik Buaya : follow rakan blog sambil menang topup

atas permintaan cik buayo, aku pon terdetik menjoin segmeng nie dengan hati yang terbuka dan penuh keredhaan. :)

 







ok ini syarat-syarat segmen:

  1. Follow blog cik buaya kisah klasik azura ni <-- mesti
  2. like la fanpage kat box sebelah kanan ni <-- x wajib pun
  3. Buat entri dengan tajuk : segmen by Cik Buaya : follow rakan blog sambil menang topup
  4. letak banner and letak link pada banner
  5. pastu dah siap sila tinggalkan link pada kotak comment entri segmen ni okeh

sape nak join, silakan. boleh menang topap wehhh! dijemput kepada semua blogger out there join nie olait :)

jumlah topup RM 10 x 3 pemenang

yang bertuah tu akan di kira menggunakan random.org la :) hehe

segmen ni berlangsung selama sebulan :) <--- (tempoh segmen mungkin berubah)

26/4 - 26/5/2012


happy reading peeps :)


 

5 comments:

Azura @ cik buaya said...

mekaseh sudi join cik buaya done follow sni :) nntkn update senarai peserta

miss suzukura alinenamakue said...

bw here
segmen yg same
http://akudankamoo.blogspot.com/2012/04/segmen-by-cik-buaya-follow-rakan-blog.html
follow me

Fara Chew said...

dtg dr segmen yg sama. done follow u.
nice to meet u.. jom BW

http://farachew.blogspot.com/2012/04/segmen-by-cik-buaya-follow-rakan-blog.html

leh buang word verification x?

hawa said...

salam ^^ done follow sini , hit back kay :)) dari segmen yang sama :D

http://akubencihitam.blogspot.com/2012/04/segmen-by-cik-buaya-follow-rakan-blog.html

Eira Shamiera said...

dtg dari segmen yang sama..done follow awak..:)
http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/04/segmen-by-cik-buaya-follow-rakan-blog.html